Overzicht gebouwen
   
U bent hier : home > about

Het Fountain Business Park Bornem, opgeleverd in 1991, ligt centraal in de driehoek Antwerpen – Brussel – Gent. De E19 en de A12 maken Antwerpen en Brussel vlot bereikbaar. Zaventem ligt op een half uur rijden. De E17 doet hetzelfde voor Gent en brengt u tevens vlot in de Antwerpse haven via de Liefkenshoektunnel.

Deze centrale ligging en goede bereikbaarheid zorgden de jongste 20 jaar voor een hoge investeringsgraad in de regio. Bedrijven als Pharmacia, Pfizer, BMW/Mini, Sicpa, Beherman (Saab en Mazda), Gondrand en Alcon kwamen er zich vestigen. Dit leidde op zijn beurt tot een goed uitgebouwde opvanginfrastructuur met de nodige restaurant-, hotel- en sportfaciliteiten.

Fountain Business Park bestaat uit 5 kantoorgebouwen, gesitueerd rond een centrale waterpartij met fonteinen. Rond de gebouwen bevindt zich een uitgebreide groene zone. Deze is opgevat als een park met voetwegen die leiden tot aan de waterpartij. De totale kantoorruimte bedraagt ca. 14.700 m2. Er zijn 36 ondergrondse parkeerplaatsen voorzien en 600 bovengrondse.

Het complex werd in 1993 uitgebreid met een magazijn. Dit omvat ca. 4.070 m2 magazijnruimte, 130 m2 kantoorruimte en 130 m2 kleedkamers samen met 35 parkeerplaatsen.


Algemene voordelen
- optimale ligging, centraal in de driehoek Antwerpen – Brussel – Gent
- flexibele huurvoorwaarden
- ruime parkings
- tijdloze architectuur
- bewaking en beveiligde omheining
-

drie-in-één:
- kantoren
- business center-formule
- magazijn

 plattegrond park

  Fountain Business Park - Van Kerckhovenstraat 110 - 2880 Bornem - Contact